Lokalproducerad sommar

På jakt efter sommarens mest fängslande ögonblick, vyer och smultronställen? Tänk lokalt! Vi kan sommaren i centrala Göteborg – följ med och upptäck pärlorna ett stenkast från Golfbaren Allén.

golfbaren

Golfbaren Allén

Sväng förbi Golfbaren Allén efter en shoppingrunda på avenyn eller ladda upp med boll och klubba innan nästa äventyr. Vi är ditt stopp på vägen, din somriga oas mitt i Allén – med vass minigolf och en bedårande bistro.

/
promenadstråk

Trädgårdsföreningen

En park i centrala Göteborg som funnits sedan 1800-talet. Sommaren är till för att strosa runt, slå sig ner på ett café eller på en filt i gröngräset – varför inte göra det i denna vackra och välbevarade park?

/
promenadstråk

Kungsportsavenyn

Promenera längs med Göteborgs paradgata med både restauranger och shopping. När du är klar kan du landa mjukt i grönskan hos oss, med solsken i blick och svalkande dryck i hand. Vips har du samlat kraft till en runda mäktig minigolf!

/
hångelbänk

Hångelbänken

Minigolf, kärlek och respekt! Glöm stel tystnad, tafatta skämt och fladdriga blickar. Ta med dejten till Golfbaren och bryt isen med riktigt rolig minigolf, somriga drinkar och god mat i vår mysiga bistro. Därefter har ni hångelbänken alldeles i närheten som en perfekt avslutning på kvällen.

/
parkhäng

Slottsskogen

Rid på en ponny, picknicka med vännerna eller anordna sommarens grillhäng - men glöm inte att ta en paus för en rejäl minigolfdrabbning på Golfbaren Allén efteråt!

/
smultronställe

Sommarvy

Insup hela Göteborgs skönhet - 87 meter över havet! Klipp solnedgången eller kika på när båtarna tuffar förbi vid en av Göteborgs finaste utkiksplatser.

/
parkhäng

Färjenäsparken

I Färjenäsparken hittar du allt från utegym och basketplaner till vacker utsikt över älven.

/
promenadstråk

Kungsparken

Ta en promenad i Kungsparken. På vägen kan du bland annat betrakta statyn "Flickan och Sjötrollen", njuta av fågelkvitter eller smita förbi vår somriga oas - ta en pizza och en runda mäktig minigolf!

/
Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 120 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska