Ju fler desto roligare!

Samla släkten, dra ihop kompisgänget eller after worka med kollegorna. Vi bjuder på en hejdundrande minigolfupplevelse med guldkant! Kolla in våra combos som passar både små och stora sällskap.

Boka en combo

Oavsett om det handlar om en kickoff, afterwork eller möhippa, konferens eller kalas med tjocka släkten är Golfbaren med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små till stora sällskap. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop ett gäng combos. Ingen som känns helt rätt? Hör av er så skräddarsyr vi något som passar just er. Vi styr upp events för grupper på upp till 144 personer.

Play and eat

10-72 personer

Det finns afterwork – och så finns det afterwork. Slå dig fri från trånga kontor, trista möten eller planlöst slösurfande och fyll ögonen med grönska, sinnet med kluriga minigolfutmaningar och magen med naggande god mat. Sa vi att ni dessutom får er alldeles egna instruktör som tar hand om er under hela upplevelsen?

  • Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemang
  • Delade rätter (olika sorters pizzaslice) som serveras under spelets gång

Pris 320 kr/per person

(297 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Minigolf and dine

10-36 personer

Frossa i sommar i vår oas med bulliga träd, en bistro under blåhimlen och tävlingsklassade banor som tar minigolfen på största möjliga allvar. Addera läckra delikatesser och utvald dryck och du är på god väg att skapa ett sommarminne av rang!

  • Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemang
  • Valfri huvudrätt
  • Kaffe och kaka

Pris 400 kr/per person

(366 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Simply competition

10-100 personer

Golf är bäst bland vänner! Utmana din kollega, dina kompisar eller varför inte din bridgeklubb på en runda golf. Vår golfvärd hjälper er med det ni behöver för att spela, vår bana står för utmaningen!

  • Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemang

Pris från 220 kr/per person

(208 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan
download file icon

Åter till huvudsidan

Golfbaren Allén
Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 120 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska