Ju fler desto roligare!

Samla släkten, dra ihop kompisgänget eller after worka med kollegorna. Vi bjuder på en hejdundrande minigolfupplevelse med guldkant! Kolla in våra combos som passar både små och stora sällskap.

Boka en combo

Oavsett om det handlar om en kickoff, afterwork eller möhippa, konferens eller kalas med tjocka släkten är Golfbaren med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små till stora sällskap. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop ett gäng combos. Ingen som känns helt rätt? Hör av er så skräddarsyr vi något som passar just er. Vi styr upp events för grupper på upp till 144 personer.

Lunch & Play summer style

10-36 personer

Mat smakar bäst utomhus – och kanske allra bäst i vår mysiga bistro omsluten av frodig grönska. Toppa med riktigt vass minigolf, egen instruktör och nervkittlande tävling och du har en lunch som fullkomligt osar sommar.

  • Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemang
  • En varmrätt eller delade rätter
  • Kaffe

Pris 360 kr/per person

(331 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Somrig minigolf-AW

10-72 personer

Det finns afterwork – och så finns det afterwork. Slå dig fri från trånga kontor, trista möten eller planlöst slösurfande och fyll ögonen med grönska, sinnet med kluriga minigolfutmaningar och magen med naggande god mat. Sa vi att ni dessutom får er alldeles egna instruktör som tar hand om er under hela upplevelsen?

  • Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemang
  • Små delade rätter (charkuterier med tillbehör)

Pris 320 kr/per person

(296 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Minigolf Sommarparty

10-72 personer

Frossa i sommar i vår oas med bulliga träd, en bistro under blåhimlen och tävlingsklassade banor som tar minigolfen på största möjliga allvar. Addera läckra delikatesser och utvald dryck och du är på god väg att skapa ett sommarminne av rang!

  • Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemang
  • Delade rätter (pizza & charkuterier med tillbehör)

Pris 400 kr/per person

(366 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan
download file icon

Skräddarsy din egen bokning

Till bokningsförfrågan
Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 120 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska